سدیم لوریل سولفات = Sodium Lauryl Sulfate سدیم لاریل سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات یا این که تگزاپون مادهای می باشد که به تیتر امولسیون کننده، پف دهنده، کف کننده و تسریع کننده انحلال گزینه استفاده قرار میگیرد. آیا سولفات در شامپوها مضر است؟ آیا مصرف سدیم لوریل سولفات مضر است؟ همین نوع از مواد که دارای نام سدیم لوریل اتر سولفات نیز شناخته می شوند، از اتوکسیلاسیون الکل دودسیل به دست می آیند که به رخ صنعتی از روغن هسته خرما یا روغن نارگیل حاصل می شود. DEA حلالیت کمتری نسبت به TEA داراست البته محلولی دارای ویسکوزیته کاهش تولید می کند. تگزاپون N70 خمیری رخ میباشد که به دلیل ویسکوزیته بالا در تولید مایعات شوینده واضح آیتم استعمال قرار میگیرد و از الکلهای چرب طبیعی به دست میآید. به عامل داشتن خصوصیاتی که در بالا اشاره شد از تگزاپون در تولید مواد شوینده، مایع کف کننده، کرم و لوسیون و در صنایع آرایشی و بهداشتی استعمال میشود. اهمیت واکنش دادن لوریل الکل اصلی گاز سولفور تری اکسید، oleum یا اسید کلرور سولفوریک برای ساخت هیدروژن لوریل سولفات سنتز میشود.  مضمون‌ آزایشی بهداشتی سولفات ها در ویدئوی قبلی در مورد شیمی سولفاتها مفصل کلام كردیم و الان میخواهیم به صورت خیلی معمولی از بینش آرایشی بهداشتی بگوییم كه سولفات چیست. یکی از از اثرات سمی این ترکیب بر دیده ها ست که منجر می شود زمانه ترمیم بافت پوششی قرنیه طولانی خیس شود. از آنجایی که زنجیرهی هیدروکربنی آن اصلی “سر گروه” قطبی مخلوط شده، خواص آمفی فیلیک را به ارمغان میآورد و سبب ساز میگردد که این مولکول به تیتر یک دترجنت قابل به کار گیری باشد. در آزمایش های تشکیل هیدرات گاز، اس ال اس به تیتر یک تقویت کننده ی رویش هیدرات گاز به کار گیری می شود. SLS به رخ پودری و فن ای می باشد و فاز جامد در بازار عرضه می شود اما تگزاپون به شکل مایع می باشد. میتوان لوریل الکل را به رخ خالص گزینه استفاده قرار داد و یا آن را اساسی هیدرولیز کردن روغن پالم یا این که روغن نارگیل و آنگاه هیدروژناسیون آن صابون سوای سدیم لوریل سولفات به دست آورد. برای افرادی که هر دسته نگرانی در گزینه دقیقا کجا و همچنین هدایت در آیتم چگونگی به کارگیری از سدیم لوریل سولفات در شامپو ، شما احتمالا می توانید حیاتی ما در ورقه وب تماس بگیرید.

ایندکسر