کدام کشورهای تولید کننده قهوه تامین کننده اصلی قهوه هستند؟

گیاهان قهوه به شرایط آب و هوایی خاصی نیاز دارند زیرا می توانند بسیار حساس باشند و حتی تغییرات آب و هوایی نیز اثر خود را روی آنها گذاشته استدر واقع، شرایط برای رشد قهوه فقط در اطراف استوا وجود دارداین منطقه اغلب به عنوان کمربند قهوه شناخته می شود

 

امروز، قصد داریم 10 کشور برتر تولید کننده قهوه در سراسر خط استوا را به شما معرفی کنیم و توضیح دهیم که چگونه قهوه های آنها می توانند تا این حد با یکدیگر متفاوت باشند.

 تنها کشوری که دان قهوه سبز را نمی تواند تولید کند کشور ایران بوده به دلیل آنکه مزرعه و آب و هوای خواصی باید داشته باشد. از این رو سایت اسپرسو میکر با واردات دانه قهوه سبز خدمات مختلفی را با قیمت پایین‌تر در اختیار شما عزیزان قرار داده تا بتوانید خرید قهوه مناسبی را تجربه کنید.


مقام دهم: گواتمالا

 

قهوه گواتمالا به اندازه این کشور متنوع استریزاقلیم های مختلف عطر قهوه ها را بین مناطق مختلف شکل می دهدقهوه‌های گواتمالا عمدتاً در دامنه‌های کوهستانی و زمین‌های پست رشد می‌کنند

 

طعم برخی مانند کاکائو و تافی است، در حالی که برخی دیگر طعم های کاملاً متفاوتی مانند لیمو دارند، اما برخی دیگر می توانند طعم گلی با اسیدیته مشخص داشته باشند

 

حدود 100000 تولیدکننده قهوه فوری در 270000 هکتار کار می کنند که عمدتاً در مناطقی به وسعت 2-3 هکتار هستند و با انواع عربیکا مانند Caturra و Bourbon کار می کنند.

 

 

مقام نهم: پرو

 

رتبه نهم در بین کشورهای تولید کننده قهوه متعلق به پرو استاین کشور در آمریکای جنوبی با رشته کوه های مرتفع 3 درصد از سهم بازار جهانی را تولید می کندگونه اصلی عربیکا با گونه های تایپیکا، بوربون و کاتورا رایج ترین است.

 

با این حال، تضمین کیفیت در پرو دشوار استکمبود لجستیک و زیرساخت کار را برای کشاورزان قهوه آسان نمی کنددولت در تلاش است تا این کاستی ها را از طریق بودجه برطرف کند و در زمینه آموزش و رشد جدید سرمایه گذاری می کند

 

پرو قهوه عالی در مقادیر کم با نت های خاکی و گیاهی غیرمعمول تولید می کند

 

مقام هشتم: مکزیک

 

قهوه مکزیکی رتبه 8 را در فهرست بین المللی کشورهای تولید کننده قهوه داردمکزیک 3 درصد از سهم بازار جهانی را تولید می کند که 90 درصد آن عربیکا و 10 درصد روبوستا استصنعت قهوه به عنوان یک کارفرما به بیش از 300000 نفر غذا می دهد

 

اکثر کشاورزان قهوه، مزارع کوچک قهوه دارند که بیش از 25 هکتار زمین را پوشش نمی دهند.

 

بوربون و تایپیکا رایج ترین انواع قهوه در این ایالت هستند که هنوز به آمریکای شمالی تعلق داردقهوه های مکزیک در بازارهای تخصصی تقاضای بیشتری دارندعلاوه بر این، انواع عربیکا که بیشتر شسته می شوند، اسید کمی دارند.

 

مقام هفتم: هندوراس

 

هندوراس با 3 درصد سهم بازار، رتبه هفتم را در میان کشورهای تولیدکننده قهوه دارداین کشور فقط قهوه عربیکا را تولید می کند – عمدتاً انواع Pacas و Typica. قهوه هندوراس نیز طیف گسترده ای از طعم ها را ارائه می دهد

 

برخی از قهوه‌ها نرم و کم اسید، مغزدار، شبیه تافی هستند، در حالی که برخی دیگر اسیدی و معطر هستنددرختان قهوه ای که در زیر سایه کشت می شوند در محیط طبیعی خود نیازی به مواد شیمیایی ندارند

 

بهبود کیفیت قهوه از کشور آمریکای مرکزی با یارانه های دولتی ترویج می شود تا خود را به عنوان یک رقیب قوی در آینده در بازار قهوه تخصصی قرار دهد.

 

مقام ششم: هند

 

در هند با حدود 1000000 نفر، 250000 نفر از آنها کشاورزان کوچکی هستند که امرار معاش خود را با قهوه به دست می آورندقهوه شبه جزیره، خواه روبوستا یا عربیکا، با بدن کامل و اسیدیته کمی مشخص می شود

 

طعم لوبیا بسته به منطقه بسیار متفاوت استاین درختان قهوه در سایه احاطه شده توسط فلفل، زنجبیل، هل، آجیل، پرتقال، موز، انبه، جک فروت و وانیل رشد می کنند

 

کشاورزان از فرآیند مرطوب، خشک، نیمه خشک و موسمی استفاده می کنند: تکنیکی که فقط در آنجا موجود استگیلاس های قهوه عمداً در معرض بادهای موسمی قرار می گیرند که به دانه های قهوه عطر و بوی خاص خود را می دهد .

 

این قهوه با نام Monsooned Malabar نیز شناخته می شود و در جنوب غربی کشور کشت می شود.

 

مقام پنجم: اتیوپی

 

اتیوپی مهد قهوه عربیکا استاین کشور در شرق آفریقا دارای پوشش گیاهی سرسبز در ارتفاعات است و 5 درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص داده استکشت قهوه به حدود 15 میلیون نفر در اتیوپی کار می دهد

 

انواع ارثی محلی به صورت مرطوب یا خشک تهیه می شوند و از ویژگی منحصر به فرد و همه‌کاره خود الهام می گیرند: انواع ارثی مانند موکا و گیشا ظریف، گلی تا علفی، شبیه مرکبات هستند و بنابراین در میان قهوه های جهان بسیار خاص هستند

 

تنوع زیاد به عنوان یک چراغ امید در زمان تغییرات آب و هوایی در نظر گرفته می شود، زیرا بسیاری از گونه های وحشی، که ممکن است کلید ادامه حیات قهوه را داشته باشند، در معرض تهدید تلقی می شوند.

 

قهوه اتیوپی به صورت خشک فرآوری می شود که بر ویژگی منحصر به فرد آن تأکید می کند: رایحه گلی گلدار با شیرینی متعادل و بافتی سبک دلپذیر همراه است

 

مقام چهارم: کلمبیا

 

کلمبیا در بین کشورهای تولید کننده قهوه در رتبه چهارم قرار دارداین کشور آمریکای جنوبی 6 درصد از سهم بازار جهانی را با روند صعودی تولید می کندحدود 2000000 نفر از قهوه امرار معاش می کنند در حالی که 650000 نفر از آنها خرده مالک هستند که یک تا دو هکتار زمین را زیر کشت می برند و از آن برای امرار معاش استفاده می کنند

 

بسیاری از گونه های عربیکا در مناطق مختلف کشت می شوندتایپیکا، بوربون، تابی، کاتورا، کلمبیا، ماراگوپی و کاستیلو به قهوه کلمبیا از مناطق مربوطه انبوهی از نت‌های آجیلی، شکلاتی، گل‌دار، میوه‌ای تا شیرینی گرمسیری را می‌دهند

 

مقام سوم: اندونزی

 

قهوه از اندونزی شامل قهوه‌های سولاوسی و سوماترا می‌شود و رتبه سوم را در فهرست رتبه‌بندی در میان 10 کشور برتر تولیدکننده قهوه دارداین مناطق با هم 7 درصد از سهم بازار جهانی را تشکیل می دهند

 

قهوه اندونزی طعم بسیار وسیعی دارداین امر به ویژه در مورد قهوه عربیکا از سولاوسی صدق می کند، جایی که 95 درصد عربیکا و 5 درصد روبوستا در آن کشت می شود و نوشیدنی ها را با نت هایی از انواع توت ها، گریپ فروت، آجیل و ادویه ها تحت تاثیر قرار می دهدهمچنین بدنه ای دلچسب با اسیدیته کم و بافتی متراکم دارد

 

مقام دوم: ویتنام

 

با سهم بازار جهانی 14 درصد، ویتنام از سال 1857 قهوه تولید می کند و به رتبه دوم رسیده است، اما فقط از نظر میزان قهوه تولید شده – متاسفانه نه از نظر کیفیت

 

ویتنام 95 درصد قهوه روبوستا و فقط 5 درصد قهوه عربیکا کشت می کنددانه های روبوستا اغلب صادر می شود و برای تولید قهوه فوری استفاده می شود

 

در ساحل شمالی ویتنام، کوه ها در برابر بادهای موسمی محافظت می کننداینجاست که 5 درصد عربیکا در این کشور شکوفا می شود و دانه های آن طعمی شیرین و آجیلی دارند که ثابت می کند قهوه ویتنام می تواند کیفیت بالایی داشته باشد

 

مقام اول: برزیل

 

برزیل در فهرست 10 کشور برتر تولید کننده قهوه با سهم بازار جهانی 35 درصد پیشتاز استبزرگترین تولید کننده قهوه جهان 80 درصد عربیکا و 20 درصد روبوستا تولید می کند

 

حدود 300000 مزرعه از کوچک تا عظیم قهوه عربیکا فرآوری شده خشک، نیمه خشک، نیمه مرطوب و مرطوب را تولید می کنند و انواع مختلفی مانند Mundo Novo، Icatu، Catuai، Acaia و Bourbon را کشت می کنند.

 

به طور سنتی، قهوه های برزیلی طعم بسیار شکلاتی و آجیلی دارنداین طیف از شکلات شیری و فندقی گرفته تا شکلات تلخ و آجیل برزیلی را شامل می شود.

 

 

 

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort android rat istanbul duşakabin Wonmaniabet365cialis fiyatElektronik sigara