در قرن نهم سیسیل تحت حکومت عرب و با آمد که غذاهای جدید مانند لیمو و پرتقال و نیشکر. آن را طولانی نیست قبل از اینکه مردم محلی با استفاده از مواد تشکیل دهنده آن — همراه با برف را از این نزدیکی کوه Etna — به granita یک کلمه که ترجمه به دانه دانه. طراوت مخلوط کامل بود برای رفع تشنگی در تاول داغ روز. به عنوان زمان در رفت و کتابچه راهنمای کاربر میل لنگ ماشین به نام pozzetto آیا این کار از ایجاد granita.

این ممکن است صدای عجیب و غریب به ما, اما در سیسیل صبحانه است granita همیشه خدمت کرده و یا در یک نوع از brioche (brioscia) یک yeasted رول شیرین با نان گره (tuppo) در بالا که تقلید راه Sicilian زنان پوشیده و موهای خود را.

بهترین لیمو granita من تا به حال در سیسیل پس از یک روز گرم تور خرابه های Paestum. زمانی که من به یاد که تشنگی رفع طعم و ساخته شده است این طراوت “دوغاب” است که راه مناسب برای خنک کردن در طول روز سگ از تابستان است.

لیمو GRANITA

2 ج. آب

ج 1. شکر

2 ج. آب لیمو تازه

ریختن آب را در یک تابه ریخته و آن را به جوش. شکر را اضافه کنید. زمانی که شکر کاملا حل شده و به مایع تبدیل شده روشن و خاموش گرما و اجازه دهید این مخلوط سرد شود.

فشار به اندازه کافی لیمو را در 2 فنجان آب. فشار آب از طریق جریمه صافی.

اضافه کردن آب لیمو به سرد شکر/آب و ماهوت پاک کن زدن هست.

ریختن مایع به یک پلاستیک یا ظرف فلزی با درب و در فریزر به مدت 30 دقیقه

حذف ظرف را از فریزر و هم بزنید و با شور و نشاط به شکستن تمام بلورهای یخ با یک قاشق

تکرار این فرآیند 2 یا 3 بار بیشتر تا قوام است مانند تراشه های یخ

اگر شما یک بستنی ساز حتی بهتر است. دنبال سازنده جهت ساخت sorbet. Granita را حفظ خواهد کرد در فریزر به مدت یک ماه; هنگامی که آماده خدمت به حرکت شبیه چمچه زنی بستنی فنجان یا کاسه کوچک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im